Over mij

Mijn foto
Welkom op mijn blog waar ik wat laatste nieuwtjes plaats over handwerken. Soms plaats ik ook berichtjes over vakantie's, waar DH en ik erg van genieten. Wij hebben 2 jongens, de oudste woont op zichzelf, de jongste nog gezellig bij ons.

zaterdag 13 oktober 2012

Hier ben ik weer...

Hoi allemaal, hier ben ik weer van weggeweest, al wel 2 maanden niets meer op mijn blog geschreven, dus wordt het wel eens tijd, vind ik zelf.

Ja, we hebben 4 weken vakantie gehad, mijn man en ik en we zijn in Canada geweest.


Het was echt super, prachtig weer, leuke mensen ontmoet en veel gezien. We zijn eerst 1 week in Calgary geweest, waar we familie hebben wonen en we hebben daar iedere dag genoten. We hebben in de buurt van Canmore 3x een moose gezien, 1 beer, wolf, berggeiten, enz.

Daarna zijn we gaan reizen, eerst naar de provincie Saskatchewan, naar het plaatsje Wakaw, waar zij woont, we waren meer dan welkom, vooral omdat we iets lekkers voor hun mee hadden genomen *U*(grapje)


We hebben het bij Jos en Astrid heel gezellig gehad en ze wonen op een prachtige boerderij!!!

Vandaar zijn we naar Waterton Lake gegaan, daar hebben we in een B&B gelogeerd, prachtig was het daar! Veel roofvogels gezien en grote uilen! Ook toen we met de boot een tocht naar de VS hadden gemaakt, zagen we een zwarte beer langs het grote meer rennen!

Daarna richting Penticton (BC), daar dichtbij heeft mijn man ook een oom wonen, waar wij ook op visite zijn geweest. Ook daar hebben we een zwarte beer gezien, in het plaatsje Summerland.

Na 4 dagen richting Vancouver City, waar we een appartement hadden gehuurd op de 11de verdieping, dichtbij het water! Wat hebben we daar toch genoten, veel gelopen in Stanley Park, naar Granville Island gelopen (we hoefden alleen de brug over ^-^ ) enz.

Via Whistler, Salmon Arms naar Revelstoke, daar hebben we overnacht en de volgende dag naar Calgary, waar we nog een aantal dagen hebben doorgebracht. Het was een geweldige vakantie, jammer dat het alweer voorbij is.

Inmiddels zijn we alweer 1 maand terug, weer aan het werk, druk met alle huishoudelijke werkjes en een opdracht voltooid voor dit restaurant en dat was, allemaal tafelkleden naaien+ lopertjes, dit zijn er een paar van de hele opdracht.


Oh ja, ik mag geen reclame maken, maar moet toch even kwijt dat dit een geweldig restaurant is, kijk maar even op hun website.

Als alles gaat zoals ik heb bedacht, komt er weer regelmatig een verhaaltje hier op mijn blog, maar dan weer meer over mijn grootste hobby, quilten natuurlijk!

Liefs, Ineke

16 opmerkingen:

 1. Ha Ineke! Fijn dat je er weer bent! Dat moet een geweldige vakantie geweest zijn. Wat leuk dat je een opdracht voor een restaurant hebt gemaakt: daar mag je trots op zijn! Fijn weekend verder,
  Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gezellig dat je weer terug bent op het blog en zo te horen heb je een super vakantie gehad, tof hoor.
  Vrolijke groetjes Renee

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gezellig weer wat van je te lezen, wat een super reis zeg hebben jullie gemaakt.
  Mooie opdracht, om daar jou werk op de tafel te zien
  Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige reis hebben jullie gemaakt. En nu nog maar heel lang nagenieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige reis! Eentje om aan terug te denken. Heel gezellig dat je weer terug bent want heb je wel gemist.
  Leuke site van het restaurant en die lopers passen daar perfect.

  Fijne dag, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk dat je terug bent! Ja Canada is prachtig he. Wij zijn er ook al 3 keer geweest en het kriebelt om nog een keertje te gaan. Dat restaurant is niet zo ver bij mij vandaan. Een jaar of 5 geleden ben ik daar 2 keer geweest en ik moet zeggen: heerlijk eten.
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat lijkt mij dat fantastisch dat je naast veel oude bekende mensen ook zoveel aparte dieren kunt zien in zo'n land! Wat is de planeet toch mooi! Jammer dat wij ons dat zo weinig beseffen. Ik wens je een plezierig weekend verder met veel geknutsel en gezelligheid!

  Groet,
  Annemieke
  http://quiltsvankippetje.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het ziet er fantastisch uit!! Welkom thuis.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een heerlijk verslag van een heerlijke vakantie. Daar kan je weer even op teren hè. Fijn, datjullie weer gezond en wel thuis zij . O ja, wat is een moose?
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh, geweldig, wat een vakantie hadden jullie! Al die beren, brrrrr. Maar toch bijzonder dat je al die dieren daar in het wild hebt gezien. Jullie hebben genoten van de natuur.
  En dan weer aan het werk, dat was natuurlijk best even wennen. Maar als je weer aan die tijd terugdenkt, dan zie je het weer voor je en ruik je alles weer bijna. Onvergetelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. welkom terug en wat een heerlijke foto's

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hej Ineke, wat hebben jullie een fantastische vakantie gehad. Leuke naaiopdracht ook, sluit helemaal op de vakantie. Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heerlijk zo en fantastische vakantie, nu dat word lang nagenieten
  Fijne zondag gr joke

  BeantwoordenVerwijderen
 14. hehe dat was waarschijnlijk een supervakantie

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hey hey, lees ik dit nu pas, ja het was zo leuk dat jullie er waren, zoals het nu lijkt, kom ik in September weer naar Nederland voor een bezoekje, ik zie jullie dan zeker weer. gezellig.

  En wat een leuke opdracht heb je daar gehad, ik denk dat ik er toch eens moet gaan eten als ik in Nederland ben.

  Groetjes Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je bezoek en een reactie vind ik altijd heel gezellig. *Ü*