Over mij

Mijn foto
Welkom op mijn blog waar ik wat laatste nieuwtjes plaats over handwerken. Soms plaats ik ook berichtjes over vakantie's, waar DH en ik erg van genieten. Wij hebben 2 jongens, de oudste woont op zichzelf, de jongste nog gezellig bij ons.

dinsdag 26 juni 2012

Het is weer eens tijd!

Ja, het weer eens tijd om even een berichtje te plaatsen, het is alweer bijna 2 weken geleden dat ik wat heb gepost. In de tussentijd was mijn moeder ook nog eens jarig, wat wij dubbel gevierd hebben! Op de dag zelf was het een verjaardag voor al haar broers, zussen, zwagers en schoonzussen ( en de kinderen natuurlijk) en zondag hebben wij het gevierd op de boerderij van mijn zus en zwager voor al haar kinderen en kleinkinderen. Het was super, ondanks het slechte weer, een voordeel dat ze op een boerderij altijd wel schuuren hebben, wat gezellig ingericht kan worden voor een barbecue. En het was een groot feest, want mijn broer, 2 zussen en een neef, allemaal met partner, zijn speciaal overgekomen vanuit Brazilië, om de 88ste verjaardag van moeder/oma te komen vieren. Deze foto is van vele jaren terug, is een prachtige foto van mijn mam.


Een van de dagen dat ik vrij was van mijn werk, ben ik met mijn bezoek naar Paleis 't Loo geweest, waar ze hebben genoten. Hier een korte impressie


 Net voordat het zo druk werd hier thuis, heb ik beide quiltjes voor mijn neefje en nichtje af gekregen.  De groene heb ik al gegeven en werd enthousiast ontvangen,  de roze ga ik vanavond even brengen.                                    
Voor iedereen wens ik nog een fijne warme en zonnige week!


Liefs, Ineke

woensdag 13 juni 2012

Sunshine Award

Ben een beetje overdonderd, want van haar kreeg ik een Sunshine award, terwijl ik eigenlijk helemaal niet van plan was om een berichtje te schrijven.


Nee echt niet, ik ben zo druk, dus dacht ik maar om het 1 week over te slaan (misschien ook wel 2 weken), want ik krijg familie uit het buitenland op bezoek. Twee hele weken zijn we dus hier een soort B&B ;-) , maar wel reuze gezellig!!!

Maar goed, nu heb ik dus een award en daar zitten dus regels aan verbonden en of ik die dan wil nakomen!?  Ja hoor, dat wil ik wel Marjolein en dank je wel voor deze fleurige award *U*De regels voor deze award zijn:


-Bedank degene(n) waarvan je de award hebt ontvangen
 
-Geef antwoord op de 10 vragen
- Nomineer 10 nieuwe blogs en laat ze weten dat ze de award hebben gekregen.
 1. Wat is je favoriete dier? Hond
2.Wat is je favoriete getal? 4
3. Wat is je favoriete non-alcoholische drank? Koffie
4.Facebook of twitter? Facebook
5.Wat is je passie?Mijn gezin, handwerken, reizen en lezen
6. Krijgen of geven? Beide *U*
7.Wat is je favoriete patroon?Hexagonnen
8. Wat is je favoriete dag van de week?Zaterdag
9. Wat is je favoriete bloem?Hortensia
10.Wat is je favoriete land? Brazilië/Canada

En deze blogs heb ik gekozenhttp://terraysleven.blogspot.nl/
http://johanna-zweden.blogspot.nl/
http://quibiquilts.blogspot.nl/
http://elliesquiltplace.blogspot.nl/
http://quiltsandsiggies.blogspot.nl/
http://juudsquilts.blogspot.nl/
http://n-oofs.blogspot.nl/
http://dutchgirlquilting.blogspot.nl/
http://merelpruts.blogspot.nl/
http://bedbreakfastenquilts.blogspot.nl/

Sta je er niet bij? Sorry :-(   Maar misschien heb je er al één gehad?

Dan nog iets, het is heel vreemd maar ik kan aan de zijkant van mijn blog niet meer de gadget van volgers er op krijgen, zomaar van de ene op de andere dag stond er een berichtje van Blogger dat deze link niet goed was ;-((( Wie weet wat ik moet doen om het weer voor elkaar te krijgen???
Alvast hartelijk bedankt!
Liefs, Ineke                                            


woensdag 6 juni 2012

Ik heb bewondering...

voor jullie allen, als ik zie wat jullie toch mooi kunnen appliqueren, de mooiste werkjes, blokken, kleedjes zie ik voorbij komen, want ik ben van de week bezig geweest met deze BOM en wel met dit blok...
                                                                         


Ik was wanhopig...4 avonden ben ik er mee bezig geweest, stukken stof belanden in de prullenbak, om toch daarna maar weer te proberen. Uiteindelijk is dit het resultaat, toch niet gek, denk ik..wat vinden jullie? Voor iemand die applicaties alleen maar eerst deed met strijken , om daarna af te werken met een knoopsgat-steek? Pfff...nee, is toch niet mijn ding, voorlopig geen applicaties meer *U*

Het 4-de deel van de BOM is klaar, mooi op tijd, want de 15-de komen de volgende blokken er weer aan. 

Toch was ik met 1 blok niet tevreden, heb alles uitgehaald, want de maten klopten niet, dat was van dit huisje...  
Als het even kan, ga ik van de week weer bezig met de Floral Fancies, maar ik heb ook nog 3 quilts, die bijna af zijn, bij de 1 de binding, de andere een label en de derde nog wat doorquilten en afwerken.
Zo blijf ik lekker bezig, altijd wat te doen!!!
Iedereen nog bedankt voor de felicitaties voor de verjaardag van mijn schoonmoeder!

Liefs, Ineke