Over mij

Mijn foto
Welkom op mijn blog waar ik wat laatste nieuwtjes plaats over handwerken. Soms plaats ik ook berichtjes over vakantie's, waar DH en ik erg van genieten. Wij hebben 2 jongens, de oudste woont op zichzelf, de jongste nog gezellig bij ons.

woensdag 24 oktober 2012

BOM

Inmiddels is er alweer meer dan 1 week geleden dat ik wat heb gepost, dus zal nu ook even een foto plaatsen van de blokjes van de BOM, waar ik mee bezig ben.
                                   
 Het zit nog niet allemaal aan elkaar, maar daar zal wel verandering in komen
 zodra ik de blokjes heb gemaakt voor het stuk wat nu nog leeg is.

Ook ga ik nog even verder met de blokken van de Floral Fancies en dit zijn ze allemaal tot nu toe.Liefs, Ineke

zaterdag 13 oktober 2012

Hier ben ik weer...

Hoi allemaal, hier ben ik weer van weggeweest, al wel 2 maanden niets meer op mijn blog geschreven, dus wordt het wel eens tijd, vind ik zelf.

Ja, we hebben 4 weken vakantie gehad, mijn man en ik en we zijn in Canada geweest.


Het was echt super, prachtig weer, leuke mensen ontmoet en veel gezien. We zijn eerst 1 week in Calgary geweest, waar we familie hebben wonen en we hebben daar iedere dag genoten. We hebben in de buurt van Canmore 3x een moose gezien, 1 beer, wolf, berggeiten, enz.

Daarna zijn we gaan reizen, eerst naar de provincie Saskatchewan, naar het plaatsje Wakaw, waar zij woont, we waren meer dan welkom, vooral omdat we iets lekkers voor hun mee hadden genomen *U*(grapje)


We hebben het bij Jos en Astrid heel gezellig gehad en ze wonen op een prachtige boerderij!!!

Vandaar zijn we naar Waterton Lake gegaan, daar hebben we in een B&B gelogeerd, prachtig was het daar! Veel roofvogels gezien en grote uilen! Ook toen we met de boot een tocht naar de VS hadden gemaakt, zagen we een zwarte beer langs het grote meer rennen!

Daarna richting Penticton (BC), daar dichtbij heeft mijn man ook een oom wonen, waar wij ook op visite zijn geweest. Ook daar hebben we een zwarte beer gezien, in het plaatsje Summerland.

Na 4 dagen richting Vancouver City, waar we een appartement hadden gehuurd op de 11de verdieping, dichtbij het water! Wat hebben we daar toch genoten, veel gelopen in Stanley Park, naar Granville Island gelopen (we hoefden alleen de brug over ^-^ ) enz.

Via Whistler, Salmon Arms naar Revelstoke, daar hebben we overnacht en de volgende dag naar Calgary, waar we nog een aantal dagen hebben doorgebracht. Het was een geweldige vakantie, jammer dat het alweer voorbij is.

Inmiddels zijn we alweer 1 maand terug, weer aan het werk, druk met alle huishoudelijke werkjes en een opdracht voltooid voor dit restaurant en dat was, allemaal tafelkleden naaien+ lopertjes, dit zijn er een paar van de hele opdracht.


Oh ja, ik mag geen reclame maken, maar moet toch even kwijt dat dit een geweldig restaurant is, kijk maar even op hun website.

Als alles gaat zoals ik heb bedacht, komt er weer regelmatig een verhaaltje hier op mijn blog, maar dan weer meer over mijn grootste hobby, quilten natuurlijk!

Liefs, Ineke