Over mij

Mijn foto
Welkom op mijn blog waar ik wat laatste nieuwtjes plaats over handwerken. Soms plaats ik ook berichtjes over vakantie's, waar DH en ik erg van genieten. Wij hebben 2 jongens, de oudste woont op zichzelf, de jongste nog gezellig bij ons.

donderdag 11 april 2013

Even wat anders proberen...

Sinds deze week ben ik begonnen met een klein borduurtje, gekocht op de beurs in Zwolle, bij Simone van Soed Idee


Even iets anders, kan ik afwisselen met banen aan de blokken naaien, want dat doe ik ook allemaal met de hand, er komt geen naaimachine aan te pas.

Liefs, Ineke

donderdag 4 april 2013

En dan nu het laatste blok, nummer 20

Hier is dan het laatste blok van dit project, waar ik toevallig aan ben begonnen.


Erachter ligt het stapeltje van de andere 19 blokken, gemaakt van restjes, gekregen en verweesde lapjes.
En natuurlijk heb ik ook een foto gemaakt van alle blokken naast elkaar.


De kleuren zijn dus niet echt afgestemd voor een geheel, maar het is de bedoeling om deze quilt als een soort picknick-quilt te gaan gebruiken. Er komen nog stroken ertussen en om het geheel een brede rand en daar komen nog wat applicaties op. Hier zoals het in het boek staat


Ben er in het voorjaar van 2012 aan begonnen, ben benieuwd hoe lang het gaat duren voordat alles in elkaar zit. Best nog wat werk, die rand met applicaties.

Liefs, Ineke

maandag 1 april 2013

Van alles wat...

Ja hoor, het is klaar, net afgekregen, gauw foto gemaakt en hier is tie dan. Tadaaaaaaaaa


Ik heb het huisje creme/geel geverfd , de tekening is ingekleurd met verf, nadat ik het met kleine steekjes de lijntjes had geborduurd en het kleine quiltje in de tekening is met kleine lapjes "geplakt". Nu kan ik ook kleine quiltjes maken van de maanden van het jaar of seizoenen of kleine sticheries maken om er in te hangen, nou ja, van alles.

En nu nog even een plaatje die ik zag op Facebook, kon het niet laten, heb het gelijk opgeslagen omdat ik het zo mooi vond.

Liefs, Ineke