Over mij

Mijn foto
Welkom op mijn blog waar ik wat laatste nieuwtjes plaats over handwerken. Soms plaats ik ook berichtjes over vakantie's, waar DH en ik erg van genieten. Wij hebben 2 jongens, de oudste woont op zichzelf, de jongste nog gezellig bij ons.

zondag 30 juni 2013

Dipje?

Zit ik in een dipje? Nou nee!Ben de afgelopen weken helemaal niet bezig met handwerken,  sorry, dus ook geen ene foto van met wat ik allemaal nog heb liggen. Ook had ik helemaal geen tijd om iets op te pakken, maar dat komt wel weer. Heb van de week wel vervelend nieuws te horen gekregen, loop al een poosje met pijnlijke knieën en heb een verwijsbrief gekregen van de huisarts, om toch maar eens foto's ervan te maken. Even wat anders dan foto's van quilts :D Nu heb ik dus uitslag gekregen en wat blijkt? In beide knieën heb ik matige artrose. Krijg nu van mijn fysiotherapeute, waar ik al een paar weken behandelingen krijg voor ontstekingen in mijn schouder-pezen en spieren, uitleg hoe ik het beste mijn knieën kan ontzien (zeg je dat zo?) en behandeling. Geen dipjes hoor, maar gewoon, pijnlijke arm en knieën.

Oh ja, mijn bezoek, oftewel, familiebezoek! Zoals ik in mijn vorige blogje al heb geschreven, was  mijn moeder de 20 juni jarig en zoals  jaren ervoor, zijn mijn broer en zussen weer over gekomen vanuit Brasil.
Dit is dus het hele groepje, met z'n 8-ten bij elkaar.
Woensdag gingen ze weer richting huis, dus hebben wij ze weer naar Schiphol gebracht en daarna hebben DH en ik heerlijk een dagje wandelen aan het strand van Egmond door gebracht. 


 Een paar foto's van het strand en de vuurtoren.


Lekker visje gegeten

Museum was gesloten

Liefs, Ineke

woensdag 19 juni 2013

Morgen is het zover...

20 juni 1924 wordt er een mooi klein meisje geboren bij een jong boeren echtpaar. Ze groeit op en er worden  nog meerdere kinderen geboren, totdat ze een gezin vormen van 11 personen en ook wonen er 3 ooms erbij op de boerderij.

Ze ontmoet op jeugdige leeftijd een lieve 2 jaar oudere jongeman waar ze verliefd op wordt. Jammer genoeg breekt er ook oorlog uit (1940-1945) Na de oorlog moet er eerst veel opgebouwd worden en het wachten is op een woning. Ze trouwen op 4 januari 1949 en krijgen samen 8 kinderen.

Morgen is ze jarig, 89 jaar wordt ze. Lieve mam, van harte gefeliciteerd!

oktober 2011


Liefs, Ineke


woensdag 12 juni 2013

Waar blijft de tijd?

Zo zijn er alweer bijna 2 weken voorbij dat ik voor het laatst een berichtje hier heb geplaatst.

Ben heel blij dat inmiddels het kleine schaapjes-quiltje af is en het is heel leuk geworden! Nu kan ik weer verder met mijn andere projecten.
Oh ja, even een foto plaatsen!

Ga gauw weer verder met schoonmaken hier in huis, want morgen komt mijn zusje logeren voor 2 weken, ze komt speciaal voor de verjaardag van ons moedertje overgevlogen vanuit Brazilië, samen met nog 1 zus en 1 broer. Het wordt weer gezellig!!!

Liefs, Ineke

P.S. Kijk gauw even bij Atelier Hartendief , ze heeft iets leuks geplaatst waar je aan mee kan doen!!!