Over mij

Mijn foto
Welkom op mijn blog waar ik wat laatste nieuwtjes plaats over handwerken. Soms plaats ik ook berichtjes over vakantie's, waar DH en ik erg van genieten. Wij hebben 2 jongens, de oudste woont op zichzelf, de jongste nog gezellig bij ons.

donderdag 17 oktober 2013Al meer dan een week  geen nieuwe berichtjes op mijn blog..., misschien was het je al opgevallen.
Het komt er even niet van, ik ben druk met andere dingen die nu echt even voorrang hebben.
Maar t.z.t. hoop ik weer terug te komen !

Liefs, Ineke

woensdag 2 oktober 2013

Weekend en 2 leuke verrassingen

Afgelopen weekend heerlijk wat dagen doorgebracht bij Landal Green Parcs op het eiland Terschelling, wat hebben wij genoten.

Heerlijk uitgewaaid en heel veel gefietst!


Ik heb dus helemaal geen steekje gezet.Zondagmiddag even op internet gekeken, zag ik tot mijn grote verrassing dat ik bij Willy het borduurpakketje had gewonnen, wat een geluk, ik vond het zo'n mooi patroon! En het is al binnen gekomen, erg snel op de post gedaan, dank je wel Willy.


Ben er erg blij mee, erg leuk patroon!!!


En gistermiddag kwam mijn vriendin gezellig even koffie drinken en ze bracht ook iets leuk mee, had ze zelf gemaakt, mooi hé?

             

De kleuren zijn erg goed gekozen, stond heel mooi op mijn bankje!Volgende keer zullen er wel weer foto's geplaatst worden van mijn handwerkjes!

Liefs, Ineke