Over mij

Mijn foto
Welkom op mijn blog waar ik wat laatste nieuwtjes plaats over handwerken. Soms plaats ik ook berichtjes over vakantie's, waar DH en ik erg van genieten. Wij hebben 2 jongens, de oudste woont op zichzelf, de jongste nog gezellig bij ons.

dinsdag 19 november 2013

Ben er weer even...

Kan het toch niet laten, moet even een klein berichtje plaatsen, ben alweer 1 maand niet meer bezig geweest met bloggen, lees wel af en toe bij diverse blogs, soms een reactie bij de ene dan weer bij een ander.
Wat heb ik gedaan de afgelopen weken? Nou, niet veel op handwerk gebied, terwijl ik best wel wilde doen. Maar ja, ik had een beetje teveel hooi op mijn vork genomen, kon me niet meer ontspannen, alles werd een beetje teveel.
Wel afgelopen woensdag naar de Stoffenspektakel geweest, niets gekocht, maar mijn vriendin wel. Nu ga ik weer wat tafelkleedjes maken voor haar restaurant, alles gekocht, dus kan ik aan de slag.
En 2 weken geleden hadden wij onze laatste bijeenkomst van de quiltgroep "De Pinksterbloem" met als afsluiting een leuke show en tell. Hier een paar foto's, zodat jullie ook wat kunnen genieten van alle mooie werkstukken.
 
 
Geen 1 foto van mijn quilts.En voordat iedereen zijn verhaal deed bij deze prachtige quilts, hebben we een klein wantje en/of een sneeuw-laars gemaakt om in de kerstboom te hangen. Het was een zeer geslaagde ochtend!

Liefs, Ineke