Over mij

Mijn foto
Welkom op mijn blog waar ik wat laatste nieuwtjes plaats over handwerken. Soms plaats ik ook berichtjes over vakantie's, waar DH en ik erg van genieten. Wij hebben 2 jongens, de oudste woont op zichzelf, de jongste nog gezellig bij ons.

donderdag 19 december 2013

Voor iedereen wens ik een

vrolijk kerstfeest en een gelukkig, gezond en creatief

                         2014


Liefs, Ineke

woensdag 11 december 2013

Verborgen talent en een spannend en creatief 2014

Ondertussen alweer een aantal weken geleden dat ik een verhaaltje heb geschreven en op deze manier bevalt het mij uitstekend, geen druk, geen stress, geen moeten, maar alles stap voor stap doen en wat ik niet af krijg, nou ja...morgen is het weer 1 dag. Ik snap niet dat ik zo met de flow mee ga van alles willen en vlug en druk, want zoals jullie weten heb ik heel wat jaartjes in Brazilië gewoond en daar is iedereen zéér relax en niets moet af vandaag, als er morgen toch weer een dag komt. Maar goed, ik dwaal teveel af en heb nogal veel te schrijven dus "to the point" ;-)

Iedereen heeft wel een verborgen talent, zelfs mijn Lief, wist ik eigenlijk ook wel, maar zo creatief, nee, dat is nooit zo tot mij doorgedrongen ;-) Hier komt het dan, een foto van zijn creatie, ik vind het prachtig!
                                                       
Nou? Is het niet prachtig? Gemaakt tijdens een avond van de PV van zijn werk, als enige man aanwezig in de groep, maakt hij zoiets moois!
Een week geleden was hij bij dezelfde atelier geweest (hij zit bij het bestuur van de PV) en toen kwam hij met dit terug!


Ook al een prachtig kerst-ornament!

Jazeker, ik ben best trots op zo'n man :D

Maar nu even naar mijn spannende en creatieve plannen!

Sinds een paar dagen heb ik zomaar besloten om mee te doen met
Simone en Annelies en ik vind het best heel spannend. Want wat is nu het geval? Ik heb al jáááren niet meer echt geborduurd. Veel vergeten en beetje "bang"om fouten te maken. Maar goed, wil het toch proberen, ondanks dat ik ook nog graag wil blijven quilten.
Want bij de groep De Pinksterbloem, waar Renee onze leidster is, komen ook allemaal weer mooie projecten in het nieuwe jaar, waaronder een Quillow maken!

Ondertussen druk bezig geweest met tafel-lopertjes maken voor Restaurant Mondani in Lochem, die sinds kort een nieuwe website hebben, wacht, zal even een link hier plaatsen. http://www.mondani.nl/

Deze foto staat ook op de website, zie je die quilt half over de kast hangen? Die heb ik ooit eens voor hun gemaakt, als cadeau voor hun 20 jaar jubileum.

Dan nog even foto's van de stapel lopertjes.

Kwaliteit van de foto's is slecht, maar dat krijg je nu eenmaal met slecht licht en ze zijn met mobieltje genomen, sorry.
Liefs, Ineke