Over mij

Mijn foto
Welkom op mijn blog waar ik wat laatste nieuwtjes plaats over handwerken. Soms plaats ik ook berichtjes over vakantie's, waar DH en ik erg van genieten. Wij hebben 2 jongens, de oudste woont op zichzelf, de jongste nog gezellig bij ons.

woensdag 26 februari 2014

Verrassing? En helemaal b(l)ij!!!

Gisteren werd ik verrast door mijn Lief, maar het was eigenlijk geen verrassing. Uh?? Gek hé? Nou, ik wist dat hij voor mij een aantal foto's had gestuurd om een leuk foto album te laten maken (prijs postcodeloterij) van mijn quilts en andere handwerkjes die ik in de loop van de jaren had gemaakt en veel weggegeven. En het was dus gisteren binnen gekomen, zie hier een paar foto's er van...

 

Daar werd ik dus helemaal blij mee, had er helemaal niets van gezien hoe hij het had ingedeeld, maar het is echt leuk geworden.

Ook ben ik erg blij met mijn haak-deken, ben helemaal bij voor deze week, kan nu weer verder met de borduur-randjes, kijk maar!

Beginnetje van de randjes had ik al gemaakt, ook al gepost op Facebook, nu ga ik ze gauw afmaken, dat zal vanavond wel zover zijn.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
Liefs, Ineke

zaterdag 22 februari 2014

Lieve reacties en voortgang CAL

Allereerst wil ik iedereen bedanken voor de lieve reacties op mijn vorige post, heel erg lief. Moeder is fysiek nu wel wat opgeknapt, maar het is nu erg moeilijk voor haar alles te onthouden of te herinneren. Het gaat over een poosje vast wel weer wat beter, maar het is nu niet zo leuk voor haar.

Ondertussen ben ik weer eens verder gegaan met mijn CAL-deken, het is dat ik de bolletjes heb gekregen, anders had ik er behoorlijk spijt van. Het ging zo goed, gisteren begonnen met patroon van week 6, dat ging erg vlotjes en het zag er zo uit

Maar nu ben ik vanavond met week 7 begonnen en het is helemaal aan het lubberen  terwijl ik niet eens zo los haak.
Misschien moet ik het toch een paar toeren uithalen en opnieuw ze gaan haken. Kijk maar, zo is het nu...
Het zier er wel goed uit, zo op de foto, maar dat is niet zo. Als ik aan de zijkanten wat trek, dan ziet het er wel goed uit hoor, maar dat is toch niet de bedoeling? Ik heb het maar aan de kant gegooid ;-) en zie het morgen wel weer. Voor nu wens ik iedereen een goede nachtrust en een fijne zondag.

Liefs, Ineke

donderdag 20 februari 2014

Zorg en randjes

Van de week hadden wij (broers, zussen en ik) veel zorgen om onze mam, gelukkig knapt ze weer wat op. Ja, het is altijd schrikken als dit gebeurd, al is ze dan al behoorlijk op leeftijd.

Inmiddels de randjes afgekregen, dus nu is het wachten op de volgende. Mijn tweede kleur is niet erg duidelijk te zien op de foto, want 's avonds foto's maken met de mobiel is erg moeilijk. Het is een zachte kleur oud-roze, het staat erg mooi bij de donkere kleur.

Morgen komt alweer de nieuwe CAL, dus ga ik daar weer mee beginnen, want daar ben ik een paar toeren mee achterop geraakt. En zo blijven we lekker bezig.

Fijn weekend, liefs, Ineke

maandag 17 februari 2014

Bijna zover...

Nu ben ik dan eindelijk bijna zover dat ik bij ben met de randjes borduren. Niet dat het een wedstrijd is, maar wil graag helemaal "bij"zijn, want dan kan ik mooi in het weekend de randjes en mijn haak project, die heb ik even stil gelegd, dat komt weer zodra de randjes "bij" zijn. Snap je het nog ;-)
Hier dan even de foto van de randjes
Verder heb ik niet veel te melden, ben druk met de zolderkamer, die is vrij gekomen sinds DS 1 op zichzelf is gaan wonen. Het wordt een hobby/logeer kamer, eerst flink schoonmaken/verven en dan... inrichten. Zodra de kamer klaar is komen er foto's, dan kan ik ook weer verder met naaien/patchen en quilten, want op dit moment staan overal dozen, mandjes en bakjes, kan niets meer vinden.

Liefs, Ineke

woensdag 5 februari 2014

Post

Gisteren werd ik heerlijk verwend met van alles wat per post hier binnen kwam. Het linnen voor mijn nieuwe Randjes per week, want er zat een weef-fout in de vorige, helemaal opnieuw beginnen, dus... Een zeer goede service van Simone van Soed Idee! Er zat ook nog een leuk klein hartje erbij!Dank je wel Simone!
Verder een envelop met prachtige lapjes van de lapjesruil, georganiseerd door Ria Visser, gevraagd om groene lapjes en ook gekregen, ben er heel blij mee! Vandaag is mijn envelop op de post gegaan, hopelijk heeft de betreffende persoon het morgen binnen.
En dan als een superklapper!!! Ik heb de give away gewonnen bij Albèrtje, 2 prachtige bollen waar ik iets moois kan breien of haken en er zat een leuk klein hangertje erbij. Ben er heel blij mee, zal even goed nadenken wat ik ervan kan maken. Dank je wel Albèrtje!

     


En vanmorgen zag de lucht er zo uit, prachtige kleuren rood/oranje en geel. Mooier kreeg ik het niet met mijn kleine fototoestelletje.

Liefs, Ineke

zondag 2 februari 2014

Goed besteed...

Vandaag de hele middag goed besteed, lekker weer eens even achter de naaimachine gezeten, al was het niet voor patchen of quilten. Nee, ik heb Sonde zakjes gemaakt voor zieke kinderen.
Niet zo heel veel, maar alle kleine beetjes helpen, toch?

Gisteren mijn "huiswerk" af gemaakt, zo leuk om te doen en helemaal verslaafd er aan. De kleuren zijn niet zo mooi over gekomen hier op de foto, maar ja, ik ben ook niet zo goed met foto's maken.

Jammer genoeg kan ik even niet verder met het RpW , er zat een weef-foutje in het linnen, eerst dacht ik dat het wel mee viel, maar het was toch te lelijk om het zo te laten. Maar... een goede service van Soed Idee en het gaat allemaal goed komen.

Liefs, Ineke