Over mij

Mijn foto
Welkom op mijn blog waar ik wat laatste nieuwtjes plaats over handwerken. Soms plaats ik ook berichtjes over vakantie's, waar DH en ik erg van genieten. Wij hebben 2 jongens, de oudste woont op zichzelf, de jongste nog gezellig bij ons.

zondag 29 juni 2014

Ditjes en datjes

Vanmiddag even achter de pc, stoeien met collages maken met behulp van Picasa.
Dit is wel erg leuk, zo alle foto's bijeen van onze bijeenkomst op het Randjes-feest in Vaassen, georganiseerd door Simone. Wat heeft iedereen genoten!

Liefs, Ineke

zondag 22 juni 2014

Feest, afscheid en "gouden" randjes

De afgelopen weken stond in het teken van het feest. Het wordt ieder jaar een soort van reünie van mijn broers en zusters in de maand juni, want onze moeder is de 20ste juni jarig. Dit jaar een kroonjaar, ze is nu 90 jaar geworden. In plaats dat we het op de dag zelf een receptie hebben gehad, is het de zaterdag daarvoor al gevierd, met alle kinderen, kleinkinderen en broers, zussen en schoonfamilie van moeder.
 
 Vrijdag, de dag dat ze jarig was hebben wij 's morgens samen met haar koffie gedronken met een lekker gebakje erbij. De volgende dag gingen er alweer een paar terug naar Brazilië, waar ze wonen, dus hebben we weer afscheid moeten nemen.

De afgelopen 2 weken heb ik een aantal vrije dagen opgenomen en hebben we met een groepje Giethoorn bezocht

en in Deventer gewandeld en natuurlijk wezen shoppen ;-)
 

Tijdens deze weken heb ik natuurlijk niet veel op handwerk-gebied gedaan, maar probeer nu de randjes 50, 51 en 52 zo snel mogelijk af te krijgen,
omdat ik ook nog mijn quiltwerk wil gaan oppakken. En dan hebben we a.s. zaterdag een feestje in Vaassen, georganiseerd door Simone, waar ik naar toe ga.

Hartelijk bedankt voor alle reacties en felicitaties hier op mijn blog en op Facebook.

Liefs, Ineke

zaterdag 7 juni 2014

Vanaf morgen...

...zijn wij, broers en zussen, weer allemaal bij elkaar.Speciaal voor de verjaardag van moeder, ze wordt
dit jaar alweer 90 jaar. Haar gezondheid is niet zo heel goed,
pas nog een paar dagen in het ziekenhuis verbleven, daardoor
is ze nu soms wat verward.

Tot over een paar weken, want heb geen tijd om te bloggen ;-)

Liefs, Ineke