Over mij

Mijn foto
Welkom op mijn blog waar ik wat laatste nieuwtjes plaats over handwerken. Soms plaats ik ook berichtjes over vakantie's, waar DH en ik erg van genieten. Wij hebben 2 jongens, de oudste woont op zichzelf, de jongste nog gezellig bij ons.

donderdag 10 juli 2014

Over een dagje uit en uithalen

Vandaag heerlijk een dagje uit geweest met DH en schoonmoeder, op bezoek bij haar vriendin in Rotterdam. Zij was pas jarig geweest en toen konden wie niet, daarom een weekje later. Op de terugweg eerst richting Zierikzee, waar we naar dit restaurant zijn geweest en heerlijk hebben gegeten, echt een aanrader.

Ik had een heerlijke Noordzee tong met zee groenten en  DH en schoonmoeder kozen voor een flinke pan met mosselen. Wat was het weer heerlijk!!!

Gisteravond was ik druk aan het borduren van de Summer SAL voor en tijdens de voetbal, kwam ik dus vlak voordat ik naar bed ging er achter dat ik een draadje te veel naar binnen ben begonnen, dus kom ik niet uit. Wordt nu uithalen geblazen :-( En ik was al tot de helft gekomen!!! Ben maar alvast begonnen aan de andere kant en dan haal ik het een andere keer weer uit.

Liefs, Ineke

zondag 6 juli 2014

Heerlijk fietstochtje, jarig en randjes

Vandaag de verjaardag van onze oudste zoon, wat gaat de tijd snel.

Van de week heerlijk op de fiets naar mijn moeder, pure noodzaak (auto in de garage) maar het was heerlijk weer, dus geen straf. Op de terugweg af en toe afgestapt om een paar mooie foto's te maken, want sinds ik zo'n nieuwe telefoon heb, waar je "alles" mee kan ;-), gebruik ik deze vaak om een foto te maken. Dus de kwaliteit is niet echt zo verschrikkelijk mooi, maar het kan er mee door.
En vandaag heb ik de randjes ook afgekregen, ze waren lekker makkelijk. Ook doe ik mee met de Summer SAL, erg leuk, met leuke ster-steekjes.Bedankt voor je bezoek hier op mijn blog.
Vraagje aan "Villa Zeezicht", kan geen reacties meer plaatsen op je blog!

Liefs, Ineke