Over mij

Mijn foto
Welkom op mijn blog waar ik wat laatste nieuwtjes plaats over handwerken. Soms plaats ik ook berichtjes over vakantie's, waar DH en ik erg van genieten. Wij hebben 2 jongens, de oudste woont op zichzelf, de jongste nog gezellig bij ons.

zondag 3 augustus 2014

Lapjesruil en weer een jaar erbij...

Goedemiddag allemaal, het is alweer een poosje geleden dat ik hier heb gepost, nu ben ik niet zo'n schrijfster, meer een lezer van alle blogs, ik volg er nogal wat. Daar lees ik dus zulke leuke, mooie, ontroerende verhalen, grappige belevenissen, leuke vakantieverhalen, veel creativiteit, die door middel van foto's en verhaaltjes,( veel bewondering van mijn kant), worden geplaatst.
Zoals jullie aan het logo aan de zijkant kunnen zien, doe ik mee aan lapjesruil, heb afgelopen week de lapjes al binnen gekregen van Odette, ben er heel blij mee, want het zijn weer prachtige lapjes!!!Dank je wel!
Ga nu snel voor mijn aangewezen "adres" lapjes bij elkaar zoeken en opsturen, zodat ze ze van de week ook mag ontvangen.


Zie dat de kleuren niet helemaal goed overkomen, maar in het echie zijn ze helemaal top!!!


Gisteren was ik dus jarig, heel veel felicitaties op Facebook gehad (hartelijk bedankt) , 's morgens beide moeders opgehaald, lekker pannenkoeken gebakken, ook nog een selfie gemaakt, wat ze leuk vonden ;-)
Verwend met bloemen en leuke krans voor de buitentafel, envelopjes met geld en vele kaarten per post!
En het weer was prachtig, heerlijk buiten gezeten.
Liefs, Ineke