Over mij

Mijn foto
Welkom op mijn blog waar ik wat laatste nieuwtjes plaats over handwerken. Soms plaats ik ook berichtjes over vakantie's, waar DH en ik erg van genieten. Wij hebben 2 jongens, de oudste woont op zichzelf, de jongste nog gezellig bij ons.

donderdag 16 oktober 2014

Twee en half maand en 100

Twee en halve maand, zo lang is het geleden dat ik hier wat heb geschreven. Waarom? Geen idee, ja, misschien weinig inspiratie of geen zin of geen onderwerp. Maar het komt ook grotendeels door facebook. En omdat ik een beetje te druk ben met andere dingen. Borduren is momenteel het enige wat ik nog doe, zo 's avonds op de bank, terwijl ik nog veel moet doen, want de Kerstruil, die komt er zo aan, moet alles nog even op een rijtje zetten, maar inmiddels al wel wat in gedachten (ja, dat scheelt, weet ik tenminste al iets).
En...dit is mijn 100-ste blogverhaaltje, niet zoveel als jullie allemaal schrijven, maar ja, ik schrijf niet dagelijks ;-)
Een paar weken geleden hadden we op het werk een kadobon mogen ontvangen van Bol.com, heb er een prachtig boek gekocht van Lynette Anderson, waar ik ontzettend blij mee ben.En heb een poosje geleden van mijn verjaardagsgeld een ander prachtig boek  gekocht, was afgeprijsd en dat was De Quiltbijbel, nou, daar staat veel in, ben er ook erg blij mee. Beide boeken in het Nederlands, wat voor mij toch iets makkelijker is ;-)

 Sorry, de foto's zijn een beetje slecht, dat krijg je vaak in de avonduren.

Zoals velen van jullie, heb ik mij sinds vorig jaar oktober ook aangesloten op D'uitdaging van  (Hilde Verdijk) van Yourganize, probeer iedere dag wat weg te gooien en opruimen, soms lukt het, maar soms ook niet, doe mijn best.

Voorlopig blijft het hier even stil, want ik neem even tot december vakantie hier op mijn blog. Natuurlijk blijf ik wel jullie blog's lezen, met af en toe reactie's. En ik blijf actief op facebook.

Liefs, Ineke