Over mij

Mijn foto
Welkom op mijn blog waar ik wat laatste nieuwtjes plaats over handwerken. Soms plaats ik ook berichtjes over vakantie's, waar DH en ik erg van genieten. Wij hebben 2 jongens, de oudste woont op zichzelf, de jongste nog gezellig bij ons.

zaterdag 14 februari 2015

Gefriemel en gefröbel ;-)

Hoi allemaal, zo lang geleden dat ik hier een blogje schreef, weten jullie nog wel wie ik ben? Eerlijk gezegd, de inspiratie was weer eens helemaal "zoek", zodoende zijn er heel wat weekjes voorbij gegaan. Ook voor het gefröbel was er geen zin meer, was zo druk met van alles, dat het handwerken even op een laag pitje werd gezet.
Vandaag had ik eigenlijk naar Zwolle willen gaan, maar de plannen waren een beetje anders geworden, dus dit jaar weer geen Handwerkbeurs-bezoek voor mij, misschien de volgende keer.
Daarom vanmiddag maar even er voor gaan zitten en heb ik wat voorbereidend werk gedaan, want dit kleine projectje, huiswerk van onze groep De Pinksterbloem, was blijven liggen vanaf half januari. Hoog tijd om er mee verder te gaan.

Het is een applicatie werkje en omdat ik geen speciale tools ervoor heb, met 2 saté-prikkers gewerkt. Zo kan ik de techniek een beetje leren, was erg leuk om te doen en het allerkleinste rondje is maar 3mm. Leuk hé, dat gefriemel?Van de week heb ik nog een klein tasje gemaakt voor een collega, ze wilde het graag van rozen stofjes, dus even mijn scrapbak ingedoken. Zo is het geworden, alleen de kleuren zijn niet zo mooi geworden, gemaakt met mijn telefoon, het is in echt veel helderder en mooier.

Ik vond het zo leuk om zo'n tasje te maken, dat ik er nog een ga maken voor een lieve vriendin, voor haar verjaardag. Het is eigenlijk een tasje voor alle handwerkspulletjes, maar je kan het ook gebruiken als toilettasje.En nu ga ik dus gauw weer verder met het kleine applicatie quiltje, zodra het af is, zal ik het hier posten.


                                      Happy Valentine

Liefs, Ineke

11 opmerkingen:

 1. Leuk Ineke weer een blogje je tas is een lieffie
  Had je al gemist maar ja soms loopt het niet zo als je zou willen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een erg mooi tasje. Het gefriemel ziet er erg mooi uit. Ik doe het je niet na

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je applicatiequiltje wordt erg leuk! Jij appliqueert ook al zo mooi… En het tasje vind ik schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wordt erg mooi!! Natuurlijk weten wwel wie je bent

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een ontzettend leuk tasje en het applicatiewerk... geweldig mooi. Wel een gepriegel. Voordat ik speciale tools aanschaf, moet ik zeker weten dat ik ze daadwerkelijk vaak ga gebruiken, anders krijg je op den duur zoveel spullen waar je niets mee doet en met sateprikkers lukt het ook prima.
  Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je vriendinnen boffen maar en je gefröbel ziet er goed uit hoor. En ach er zoveel manieren om een mooi resultaat te krijgen. Nog een fijne zondag. groetjes ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie applicatie ben je aan het maken en het tasje prachtig. Leuk dat je er weer bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo jammer als het door omstandigheden niet lukt om lekker met de lapjes aan de slag te gaan.
  Maar je applicatiewerkje wordt leuk, heerlijk werkje hè?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die applicatie wordt mooi en het tasje is helemaal mooi. Lieve vriendin ben jij, dat je dit voor hen maakt. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel mooi je gefriemel en gefreubel. mooi die kleine rondjes.
  Het tasje is al zo lief en leuk gemaakt.
  Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat ziet er mooi uit. 3 mm is wel echt heel erg klein. Knap hoor.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je bezoek en een reactie vind ik altijd heel gezellig. *Ü*