Over mij

Mijn foto
Welkom op mijn blog waar ik wat laatste nieuwtjes plaats over handwerken. Soms plaats ik ook berichtjes over vakantie's, waar DH en ik erg van genieten. Wij hebben 2 jongens, de oudste woont op zichzelf, de jongste nog gezellig bij ons.

dinsdag 24 februari 2015

Tandartsbezoek en 3 mandjes erbij

Vanmorgen rond een uur of 11, door de regen naar de tandarts, niet voor mijn plezier, oh nee, er werden 2 tijdelijke kronen geplaatst. 

Van 1 kies was er een tuk afgebroken en een andere gebarsten, dus daar worden 2 prachtige
 
geplaatst!!

Ondertussen toch nog weer een paar mandjes klaar, in totaal dus 9
Nog niet helemaal zeker of het een kleine of grote mandjes-quilt (of beide :-D ) wordt, wil ik toch jullie allen bedanken voor de lieve antwoorden/reacties/goede raad hier achter gelaten. Jullie zijn geweldig!

Liefs, Ineke


zondag 22 februari 2015

Dilemma

Zoals jullie in de vorige berichtjes konden lezen, ben ik verder gegaan met mandjes appliceren. Heb er van de week weer een paar voorbereid, waar ik nu bijna mee klaar ben. Het gaat niet zo snel ;-)
   
Maar nu zit ik voor een dilemma,
ik wil best een aantal mandjes maken, tegelijkertijd denk ik er over om een leuk klein quiltje van deze mandjes te maken, met tussen blokjes. Want ik heb teveel andere werkjes liggen die ook eens af moeten *Ü* Dus daar ga ik me nu over buigen, er komt vast een oplossing.

Wordt vervolgd..

Liefs, Ineke
                   

zondag 15 februari 2015

Conclusie

Mijn conclusie...
eenmaal de smaak te pakken, dan kun je niet meer stoppen, ga nu weer verder met de mandjes...Fijne "zon"dag

zaterdag 14 februari 2015

Gefriemel en gefröbel ;-)

Hoi allemaal, zo lang geleden dat ik hier een blogje schreef, weten jullie nog wel wie ik ben? Eerlijk gezegd, de inspiratie was weer eens helemaal "zoek", zodoende zijn er heel wat weekjes voorbij gegaan. Ook voor het gefröbel was er geen zin meer, was zo druk met van alles, dat het handwerken even op een laag pitje werd gezet.
Vandaag had ik eigenlijk naar Zwolle willen gaan, maar de plannen waren een beetje anders geworden, dus dit jaar weer geen Handwerkbeurs-bezoek voor mij, misschien de volgende keer.
Daarom vanmiddag maar even er voor gaan zitten en heb ik wat voorbereidend werk gedaan, want dit kleine projectje, huiswerk van onze groep De Pinksterbloem, was blijven liggen vanaf half januari. Hoog tijd om er mee verder te gaan.

Het is een applicatie werkje en omdat ik geen speciale tools ervoor heb, met 2 saté-prikkers gewerkt. Zo kan ik de techniek een beetje leren, was erg leuk om te doen en het allerkleinste rondje is maar 3mm. Leuk hé, dat gefriemel?Van de week heb ik nog een klein tasje gemaakt voor een collega, ze wilde het graag van rozen stofjes, dus even mijn scrapbak ingedoken. Zo is het geworden, alleen de kleuren zijn niet zo mooi geworden, gemaakt met mijn telefoon, het is in echt veel helderder en mooier.

Ik vond het zo leuk om zo'n tasje te maken, dat ik er nog een ga maken voor een lieve vriendin, voor haar verjaardag. Het is eigenlijk een tasje voor alle handwerkspulletjes, maar je kan het ook gebruiken als toilettasje.En nu ga ik dus gauw weer verder met het kleine applicatie quiltje, zodra het af is, zal ik het hier posten.


                                      Happy Valentine

Liefs, Ineke