Over mij

Mijn foto
Welkom op mijn blog waar ik wat laatste nieuwtjes plaats over handwerken. Soms plaats ik ook berichtjes over vakantie's, waar DH en ik erg van genieten. Wij hebben 2 jongens, de oudste woont op zichzelf, de jongste nog gezellig bij ons.

vrijdag 19 juni 2015

Herdenken

Vandaag onze mama, schoonmama en oma naar haar laatste rustplaats gebracht. Het was een verdrietige, maar tevens een mooi afscheid. Er zijn veel mensen geweest met de condoleance, veel kaarten, privé-berichtjes, berichtjes op Facebook, reacties hier op mijn blog en mailtjes ontvangen. Hiervoor wil ik iedereen heel hartelijk bedanken, zo lief en warm kwam het over.
Morgen zou het haar verjaardag zijn, 91 jaar heeft ze dus net niet gehaald.


Het is goed zo.                          
Moge zij rusten in vrede
Liefs, Ineke

zaterdag 13 juni 2015

Afscheid


Afgelopen nacht is onverwacht overleden onze lieve mam, schoonmama, oma en overgroot-oma. Ze was niet ziek, wel namen haar krachten veel af, de laatste tijd. Wat wil je, ze was bijna 91 jaar geworden. Aankomende zaterdag was ze anders jarig geweest, maar het heeft niet zo mogen zijn.

Liefs, Ineke

zondag 7 juni 2015

Wat een verschil!

Vanmorgen was het heerlijk in de tuin, eerst wat onkruid weggehaald, daarna een kopje koffie gezet. Handwerkje erbij en het was weer genieten.
Benen mochten wel weer wat straaltjes hebben, want het kleine beetje bruin van de vakantie op Lanzarote was er alweer af.Maar vanmiddag was het binnen zitten, overal kachels en barbecue's aan, het was een rook-bende, gatsie, voelde me bijna een gerookte paling, hahaha.

Maar ik ben lekker opgeschoten, het blokje nummer 3 is nu af, nummer 4 is alweer voorbereid!
Allemaal een fijne (werk)week.                                                                 Liefs, Ineke