Over mij

Mijn foto
Welkom op mijn blog waar ik wat laatste nieuwtjes plaats over handwerken. Soms plaats ik ook berichtjes over vakantie's, waar DH en ik erg van genieten. Wij hebben 2 jongens, de oudste woont op zichzelf, de jongste nog gezellig bij ons.

woensdag 15 juli 2015

Wel of niet

Dag lieve allemaal,

het is alweer 14 dagen geleden dat ik een verhaaltje heb geschreven, had er (eerlijk gezegd) helemaal geen zin in. Mijn hoofd is leeg, geen puf en een soort van algehele malaise, dat zeggen we wel eens onder elkaar. Maar ja, eigenlijk kriebelt alles wel een beetje, lezen, handwerken, opruimen (kasten, handwerkkamer enz) dus maar begonnen met dit blogverhaaltje. Lees van de een en andere blog-schrijfster dat ze erover denken om te stoppen, ook ik was erover aan het nadenken. Totdat ik dacht, welnee, gewoon schrijven wanneer ik zin heb, hoeft niet iedere dag, ook niet iedere week of maand, gewoon als ik zin krijg. Dus, dat is nu ;-)
Zoals ik al schreef, niet veel zin gehad om te handwerken, maar toch even bezig geweest. Vorige week naar Zutphen gegaan, had afgesproken met een kennisje van mij en meteen maar een bezoekje gebracht aan "het"snoepwinkeltje van menige quilter. Heb daar een hexagon stempel + stempelkussentje gekocht en nog wat lichte stofjes, altijd handig om daar wat extra van in huis te hebben.

Meteen de volgende dag van wat restjes, wat gestempeld en het resultaat is dit...

Nu maar stofjes/restjes zoeken, stempelen en voorbereiden om mee te nemen als we straks op vakantie gaan.

Ook met het quiltje voor het huisje bezig, maar nog geen foto van, dat komt  begin augustus wel weer. September en oktober moeten ook gemaakt worden voordat we weg gaan.

Dan vorige week donderdag, onze jongste zoon is nu ook geslaagd voor zijn HBO -Bedrijfseconomie, trots en blij zijn wij als ouders. Zo lief dat hij gelijk ons uit eten nam naar ons favoriete restaurant.

Sorry, geen foto's vanwege hun privacy.En als afsluiting, gekregen via facebook, 'n prachtige foto van 2 landen verweven op een foto, een molen met palmbomenLiefs, Ineke


woensdag 1 juli 2015

'n nieuwe maand

Dag allemaal, hier ben ik dan weer eens. Het is zo fijn om zoveel lieve woorden te krijgen, nadat ons moedertje plotseling is heengegaan. Ze deden me goed, zo lief!
De 4 kleine vingerhoedjes met bloemen
Het kleine quiltje maand juli voor het huisje heb ik dit weekend af gekregen. Zelfs een klein vlindertje er op gemaakt, als extra. Ik vind het erg vrolijk geworden, met een prachtige bloemenrand. In het huisje plaatste ik 4 kleine vingerhoedjes, die van mijn mam waren, nu mag ik ze hebben. Onderin, in een klein kubusje, een Nossa Senhora de Aparecida beeltenis, gekregen van mijn zus, toen ze hier vanuit Brazilië ons een bezoek bracht, waar ze op bedevaart is geweest in het verre warme land. Wacht...even een foto erbij, van dichtbij genomen.
Middenvoor staat de kubus met de kleine beeltenis van N.S.de Aparecida

Nu zou ik toch bijna vergeten te vertellen dat mijn DH en ik een paar dagen er even tussenuit zijn geweest. Hotel was al een paar weken geleden geboekt, want ik had nog een paar dagen staan die voor 1 juli opgenomen moesten worden, anders gingen ze verloren.
 

 Hier dan een aantal mooie foto's
van de omgeving van Saarburg, we zijn hier
een aantal jaren geleden ook al eens geweest
en het was goed bevallen!
Liefs, Ineke