Over mij

Mijn foto
Welkom op mijn blog waar ik wat laatste nieuwtjes plaats over handwerken. Soms plaats ik ook berichtjes over vakantie's, waar DH en ik erg van genieten. Wij hebben 2 jongens, de oudste woont op zichzelf, de jongste nog gezellig bij ons.

woensdag 12 augustus 2015

5e blok Lori Smith af

Het 5e blok is af, heb wat foto's gemaakt, maar let niet op licht/kleur en wazigheid, maak ze tegenwoordig gauw met mijn telefoon en dan hopla, kan het zo op www

Bij gebrek aan een extra klein tafeltje of een designwal, leg ik het op een klein Ikea strijkplankje, op een mooi blauw stofje, die ik over had van de tasjes. De 12 tasjes zijn klaar en heb nog best een flinke lap over, wat natuurlijk niet erg is ;-)

Deze tasjes zijn klaar om cadeau te geven.

Maar het kleine quiltje voor de maand oktober is nog niet klaar, daar had ik even geen zin in en eigenlijk weinig tijd gehad. Want afgelopen weekend hadden we zaterdag en zondag verjaardag-feestjes.


Zoals jullie al hadden gelezen op Facebook, ben ik nu in bezit van de staafjes van apliquick, Ben er erg blij mee!!!

                                                                                                    Ook een paar lapjes gescoord op Facebook, vandaag binnen gekomen!      
                                                             Liefs, Ineke

donderdag 6 augustus 2015

Van ruilen tot voorbereiden

Van de week zo'n leuke ruil gedaan met Ingrid Hartgers, pagina van De scraplapjesruil/koop, die Elly Pennemans beheerd, op Facebook!!! Ik had allemaal kleine stukjes stof waar ik niets mee deed, kleuren die ik niet gebruik en Ingrid wilde graag de blauwe restjes hebben. In eerste instantie wilde ik er niets voor, maar toch maar gevraagd om een of twee stukjes lichte achtergrondstof.  Stuurt ze mij toch 2 beeldige stofjes!!! Met een prachtige kaart erbij!Ben er helemaal happy mee... mooi hé???Ondertussen niet stilgezeten, druk met maandquiltje van september geweest, helemaal af! En nu bezig met oktober, moet nog wat borduren, dat komt van de week vast ook af.

Het voorbereidende werk voor blok 5
Vorige week bij mijn quilt-vriendin geweest, even bezig geweest met haar appliquick staafjes, nu ga ik ze toch maar aanschaffen, vooral omdat ik een beetje verslaafd ben geraakt aan deze methode voor applicaties ;-)

Als ik rustig 's avonds op de bank zit wil ik graag van alles onder handbereik hebben, dus toen het een paar dagen wat frisser werd, maar een "oud" project opgeduikeld, wat nog door-gequilt moet worden. Kreeg van mijn quilt-vriendin een paar mallen mee voor de grote driehoeken te quilten.

En daar heb ik er al 2 van ge-quilt.
Komende week ga ik stofjes uitzoeken om te stempelen met mijn hexagon-stempel, voorbereiden voor onze vakantie :-)
                                                               

                                                                                                                    Liefs, Ineke