Over mij

Mijn foto
Welkom op mijn blog waar ik wat laatste nieuwtjes plaats over handwerken. Soms plaats ik ook berichtjes over vakantie's, waar DH en ik erg van genieten. Wij hebben 2 jongens, de oudste woont op zichzelf, de jongste nog gezellig bij ons.

zaterdag 28 november 2015

Slakkengangetje...

Even mijn gedachten hier op papier zetten. Sinds 2011 blog ik hier al, maar sinds ik erg actief op Facebook zit, komt het er niet meer zoveel van, toch probeer ik elke keer als ik iets af heb, een blok, maand-quiltje of iets anders, hier te plaatsen. Maar...(nu komt het...) als ik zie, op blogs en Facebook, hoeveel er geproduceerd wordt bij andere quilters, borduursters en haak/brei-dames, dan kan ik niet anders zeggen, dat ik met een slakkengangetje vooruit kom. Is dat erg? Neuj...dacht het niet
 

Maar goed, tijd voor een paar foto's van mijn blokje die net af is..


Dit was blok nummer 8

Hup hup Ineke, gauw verder met
blokje nummer 9

           

En nee...maand quiltje december mag nog niet op deze blog,
nog even wachten               Liefs, Ineke

zondag 8 november 2015

Update

Even een updatje, paar foto's.
Vorige blog had ik een blok geplaatst, waar ik niet blij was met de rondjes in de bloemetjes, die heb ik nu een lichte (bijna effen) gegeven.
Zo was het

Zo is het nu geworden

Vandaag blokje 7 gemaakt, was erg leuk om te doen, heb de smaak te pakken. *Ü*
Slechte kleur, in de avonduren gauw foto gemaakt, zodat ik het hier kan plaatsen


En dit zijn ze alle 7 tot nu toe. Nog 5 te gaan
Liefs, Ineke

zondag 1 november 2015

Omschakelen

Waar slaat het "kopje" van dit blogverhaal nu weer op Afbeeldingsresultaat voor kleine emoticons
Oké, als je de laatste weken mijn blog hebt gevolgd, dan kan je het wel begrijpen...
Begin september gingen DH en ik voor 1 maand naar Canada op vakantie, familiebezoek, maar ook een rondreisje uitgestippeld. Natuurlijk gingen er lapjes mee, gestempelde hexagonnen. Stempel speciaal daarvoor aangeschaft. En wat heb ik gedaan? Niets, helemaal niets aan handwerken, gewoon omdat wij zo heerlijk hebben genoten van gezelschap van familie, maar ook met z'n 2-en zoveel gezien en gereisd, zodat ik 's avonds totaal geen zin had met lapjes bezig te zijn.
De afgelopen weken druk geweest met foto's uitzoeken, plaatsen op blog en facebook (nog mee bezig), dat ik ook toen nog geen ene naald en draad opgepakt heb Afbeeldingsresultaat voor kleine emoticons

Van de week was weer zover dat ik een afspraak had met vriendin voor een ochtend freubelen, mezelf maar even ferm toegesproken en ja hoor, blokje klaar van mijn kleine project van Lori Smith.
Maar... misschien ga ik de 4 kleine rondjes vervangen, vind ze niet zo mooi uitkomen op de bloemen.
Ook het maand-quiltje, BOM  van Ellen heb ik afgekregen, al was het wel op het nippertje Afbeeldingsresultaat voor kleine emoticonsTwee weken geleden, was dus nog maar net 2 weken terug van vakantie, viel ik alweer in de prijzen, Nathalie had een give away . Ik was 1 van de gelukkige en er zat zo'n mooi kaartje erbij met een prachtige bloemetje van hexagon.
En als laatste, tijdens de vakantie ben ik geen één quiltwinkel binnen geweest, wel in Fabricland, waar je van alles kunt kopen op naai-gebied, daar kocht ik wat lapjes, voor de "heb" 


Liefs, Ineke