Over mij

Mijn foto
Welkom op mijn blog waar ik wat laatste nieuwtjes plaats over handwerken. Soms plaats ik ook berichtjes over vakantie's, waar DH en ik erg van genieten. Wij hebben 2 jongens, de oudste woont op zichzelf, de jongste nog gezellig bij ons.

zondag 27 december 2015

Het "einde"in zicht...

Ja hoor, met het einde echt in zicht, zowel van deze blokken als het einde van 2015. Blok 11 is klaar, blok 12 is zo goed als klaar, had hem af, maar vond de gekozen kleurtjes wegvallen. Volgende blog komen daarvan de foto's. Nu eerst dus blokje 11
En de overzicht foto
De kerstdagen zijn goed en gezellig geweest, nu nog 2 dagen werken en dan weer 5 dagen vrij, maar volgepland met bezoekjes en te verwachten bezoek van familie.
Wens jullie bij deze alvast een goed uiteinde van 2015. Op naar een veelbelovende 2016
Afbeeldingsresultaat voor glas champagne                    Liefs, Ineke

zondag 20 december 2015

Zou het dan toch?

Oké, ben het met mezelf eens, zo groot is het quiltje niet, dus moet ik het wel af krijgen nu in 2015. Vooral met het vooruitzicht van dinsdagavond tot zondagavond vrij te zijn! Dus duik ik in de vrije uurtjes tussen de lapjes en stofjes zodat ik blokje 11 en 12 af kan maken.

 Want....(tromgeroffel)...tadaaaa, hier is blokje numero 10Hier allen bij elkaar!En weet je, ik heb dit tussen het overwerken en ieder vrij uurtje gedaan. Want vorige week zondag en vandaag (zondag) extra gewerkt + veel extra werkjes thuis, dus ben ik best blij ondanks dat ik er 2 weken mee bezig ben geweest.

Ook het kleine quiltje voor januari is af, maar dat zien jullie in het nieuwe jaar. Ik moet de maanden februari en maart ook nog maken, dan heb ik het hele jaar af. Het zijn zulke leuke werkjes om te maken, dank je wel Ellen voor al deze leuke maand-patroontjes!

Fijne gezellige kerstdagen en een gelukkig, gezond en creatief 2016


Liefs, Ineke

zaterdag 5 december 2015

Handwerken

Deze week maar even een kort berichtje.
Maand december is ingegaan, dit is mijn quiltje geworden, het hangt weer leuk in het huisje.
Ben een paar avonden bezig geweest met mijn 9e blok, maar niet helemaal af gekregen. Ga er straks weer mee verder.
Alles nog even vastnaaien
  Fijne pakjesavond iedereen.
                                                                         
                                    Liefs, Ineke