Over mij

Mijn foto
Welkom op mijn blog waar ik wat laatste nieuwtjes plaats over handwerken. Soms plaats ik ook berichtjes over vakantie's, waar DH en ik erg van genieten. Wij hebben 2 jongens, de oudste woont op zichzelf, de jongste nog gezellig bij ons.

vrijdag 26 februari 2016

AF en maand-quiltje februari

Ben blij dat eindelijk deze quilt af is, zo lang was de top af en in mei 2013 begonnen met door quilten. Alleen...op een gegeven moment komt het ergens te liggen en vergeten oh oh...
Dus gisteren deze quilt maar helemaal af gemaakt, bies eromheen en vandaag gewacht totdat het zonnetje een klein beetje door kwam en buiten op de foto gezet! Hier is die dan...en gaat naar iemand in de familie !Kom er achter dat ik het maand quiltje van februari hier nog niet heb geplaatst, dus gauw nog even in dit blogje laten zien!


Liefs, Ineke

maandag 15 februari 2016

Handwerkbeurs en 1 mandje

Donderdag 11 februari, de dag dat onze jongste zoon alweer 22 jaar is geworden, was de enige mogelijkheid om naar de Handwerkbeurs in Zwolle te gaan. D.H. was zo lief om me daar af te zetten en zou me in de loop van de middag weer ophalen.
Simone van Soed Idee was erg druk!
Allereerst overal rustig gekeken en gesproken met diverse dames van quiltwinkels, maar ook even met een mevrouw gesproken over kantklossen. Ze geeft lessen in Zwolle, heb er wel zin in, maar toch moet ik even een paar jaar wachten voordat ik hier een cursus in ga volgen. Daarna wat aankopen gedaan, wat natuurlijk altijd weer zin geeft om meteen weer lapjes te gaan aaien ;-)

Ook bij Atelier Bep was er bijna geen doorkomen aan
Van Wieke "Bossche Quilts&Meer"kreeg ik een heel hartelijke begroeting, zo leuk!


Deze mevrouw had prachtige stoffen en ze had er een leuke rok en blouse van gemaakt. Afrikaanse printen. Naast haar spullen hingen ook leuke zelfgemaakte tassen, gemaakt door een andere dame waarmee ik een heel leuk gesprek had.


Zaterdag lukte het mij nog het eerste blok van de Moda mandjes af te krijgen, heb de foto al geplaatst op Facebook, waar ik veel reacties heb gehad. Oké, zal nogmaals de foto hier plaatsen, ben er best trots op dat het zo mooi is geworden *Ü*
Dit is het voor deze week.
Liefs, Ineke

zondag 7 februari 2016

Mandjes

Dank jullie allen voor de lieve reacties op mijn vorige blog!
Ben weer terug, even pauze genomen van een paar weken, ben nog niet helemaal fit, maar ga gewoon door, hopelijk gaat het dan ook over. Probeer meer te handwerken en maak zo nu en dan een lekker wandeling.
Twee weken terug hadden we met de groep van de Pinksterbloem een workshop dubbelzijdig paper piecing, vond het een ware uitdaging, uiteindelijk is het gelukt. Volgende keer, als ik weer zoiets maak, kies ik stof met een klein printje of effen kleur, want de print viel helemaal weg.Gisteren begonnen met mandjes -quilt,  groep gestart door Jeannet op Facebook met een speciale pagina ervoor. Het heet Moda mandjes-quilt.
Gespeld, klaar om vastgemaakt te worden

3 van de 5 mandjes

Zo ik ga weer wat steekjes zetten, tot de volgende keer


Liefs, Ineke