Over mij

Mijn foto
Welkom op mijn blog waar ik wat laatste nieuwtjes plaats over handwerken. Soms plaats ik ook berichtjes over vakantie's, waar DH en ik erg van genieten. Wij hebben 2 jongens, de oudste woont op zichzelf, de jongste nog gezellig bij ons.

zondag 27 maart 2016

Leuke vrolijke verrassingen!

Fijne Paasdagen 


Na een lange "rust"periode  en na lang nadenken, kom ik tot 1 conclusie. Ga me meer met handwerken bezighouden! En ik "vond" een paar verrassingen. De eerste, een tegoedbon, vorig jaar gekregen, te besteden in een Naaimachinehandel/quiltwinkel hier in mijn woonplaats. Dus gelijk maar een paar stofjes uitgezocht voor een leuk Paas/voorjaars-quiltje. Het patroon is van Wendy en het was een erg makkelijk patroon en snel klaar, dus ideaal voor dit project.
 
Paas-quiltje voor het huisje

De tweede, tijdens het zoeken van een tijdschrift, een aantal tijdschriften van Quiltmania gevonden waar  leuke patronen in staan.
3 Quiltmania's
Mandjes!!!


Klein quiltje Reiko Kato

Schattig kerstquiltje

Wat een leuk,mooi patroon!!! WIM

Ronde vormen, goed om te oefenen!

 Ja, ik heb veel meer patronen dan ik wist 

Dus lieve quilters, als jullie denken waar ik ben gebleven, dan begrijpen jullie vast dat ik ben ondergedoken.
 
Liefs, Inekedonderdag 3 maart 2016

Maart

Iedere maand heb ik een klein quiltje gemaakt, patroon van Ellen, ze heeft ze onder het kopje FreeBee's staan!!!
Maart, het quiltje van deze maand hangt weer in mijn huisje. Hierbij komt een einde aan de maandelijkse quiltjes die ik daar voor maakte. Wat ik nu ga doen, ik weet het niet. Iets van eigen ontwerp? Wie weet! Iets van www, kan zomaar ook zo zijn!  Maar het wordt in ieder geval niet meer maandelijks, eerder iets van ieder seizoen of 2 maanden of half jaar ^_^


Gisteren bij de pedicure, liet ze mij iets zien wat ze zelf heeft gefreubeld , een leuke broche van een halve rits gemaakt.Liefs, Ineke