Over mij

Mijn foto
Welkom op mijn blog waar ik wat laatste nieuwtjes plaats over handwerken. Soms plaats ik ook berichtjes over vakantie's, waar DH en ik erg van genieten. Wij hebben 2 jongens, de oudste woont op zichzelf, de jongste nog gezellig bij ons.

zondag 15 mei 2016

Hebbedingetjes.

Vanmorgen tijdens het voorbereiden van een blok, wilde ik leuke en goede stelen maken, wist dat ik nog zo'n biasmaker had liggen. Dus zoeken tussen mijn troep hahaha... en ja hoor, wat een handig hebbedingetje! Kon zo mooie stelen maken.

Toen gezocht naar zo'n klein flesje met lijm, waar je dus heel weinig (klein druppeltje) op de achterkant kon doen, zodra je alles  met de apliquick staafjes hebt voorbereid. Zo je blok "opbouwen", en je het mee kan nemen naar beneden, zodat je lekker op de bank alles kunt appliceren. En ja hoor, tussen mijn "rommel" gevonden *Ü*

Tijdens het draaien van mijn wasjes,  het blok zo verder voorbereid en nu ga ik lekker bezig met ieniemienie steekjes alles vastzetten, zodat eindelijk weer eens 1 blok klaar is. Want nu kan ik even niet meer aan de Moda mandjes werken, we krijgen binnenkort bezoek vanuit Canada, wil even alles beetje opruimen en schoonmaken. De kamer is zo goed als klaar, even alles schoonmaken en een plekje geven, daarna boven even als een tornado erdoorheen gaan.

Deze hanging basket had ik al een paar weken
Van de week bij tuincentra's geweest, wat vaste plantjes aangeschaft, want had veel oude en woekerende planten uit de tuin gehaald.
Gedeelte van 1 tuincentrum
 

Alles bij elkaar!

Liefs, Ineke 

donderdag 5 mei 2016

Het wassen van mijn quilt...

Beetje voorjaarsgevoel *Ü*
Vanmorgen maar eens mijn quilt lekker gewassen, kleur-doekjes erbij, maar toch wacht ik altijd een beetje huiverig af of het rode biesje niet doorloopt.


Gelukkig allemaal goed gekomen.


Een gedeelte van de woonkamer is klaar, nu wachten op de nieuwe TV-kast, zodat we ook de quilt + schilderijtjes/foto's weer een nieuw plaatsje aan de muur kunnen geven.

En van de week op weg van mijn werk naar huis een paar foto's gemaakt van zulke mooie bloemetjes in de berm, zo lekker voorjaarsgevoel kreeg ik erbij.
 
Morgen nog even werken, dan lekker weekend, ga ik even de tuin in om wat plantenbakken te vullen met leuke plantjes.

Liefs, Ineke