Over mij

Mijn foto
Welkom op mijn blog waar ik wat laatste nieuwtjes plaats over handwerken. Soms plaats ik ook berichtjes over vakantie's, waar DH en ik erg van genieten. Wij hebben 2 jongens, de oudste woont op zichzelf, de jongste nog gezellig bij ons.

zaterdag 18 juni 2016

Lapjespost en hexagon

In het voorjaar heb ik mezelf eens opgegeven voor de lapjespost van Wendy Vosters met elke keer een paar blokken van een complete quilt erbij. Je mag je blokken maken met de lapjes die je hebt ontvangen, maar eventueel ook je eigen lapjes die je op voorraad hebt. Vandaag ontving ik een lekkere zachte envelop met schitterende "stoffige" lapjes.


Geen duidelijke foto, met mobieltje gemaakt!
en deze stuur ik op
Donderdag een bestelling gedaan bij Marlies van Atelier "De Quiltmuis"voor stempels , kreeg het gisteren (vrijdag) al binnen, dat was nog eens een snelle service, helemaal happy er mee!!!  
Deze heb ik al gekregen
Ik doe mee met een hexagon ruil op Facebook, daarom een zakje met malletjes besteld van 1 inch, meteen maar wat stempels erbij ;-)
Heb er al een aantal ontvangen, maar "officieel"begin ikzelf pas met ruilen in augustus, dan hoop ik een aantal af te hebben. Deze komende 2 maanden beetje te druk om continue bezig te zijn met handwerken, niet zo happy er mee.

                                                                                                                                                           

Kasteel Cannenburch
Kasteel Cannenburch
Dan heb ik nog een aantal foto's van onze korte vakantie hier in de omgeving van onze woonplaats, samen met een neef en zijn vrouw uit Canada. Ze wilden graag veel kastelen en paleis 't Loo bezichtigen. Ook het Openluchtmuseum bezocht en Giethoorn!We hadden schitterend weer en heel veel lol met elkaar.


Kasteel Cannenburch
Kasteel Doorwerth
Kasteel Doorwerth
Kasteel Doorwerth


Airborne museum- Oosterbeek

Paleis 't Loo
Paleis 't Loo

Park Palleis 't Loo
Giethoorn
                                
Openluchtmuseum Arnhem

Giethoorn
Openluchtmuseum Arnhem


Apenheul

Apenheul

Apenheul

Park Berg en Bos Apeldoorn

                                 

Liefs, Ineke

maandag 13 juni 2016

1 Jaar voorbij

Moeder

13 juni 2015                                   13 juni 2016