Over mij

Mijn foto
Welkom op mijn blog waar ik wat laatste nieuwtjes plaats over handwerken. Soms plaats ik ook berichtjes over vakantie's, waar DH en ik erg van genieten. Wij hebben 2 jongens, de oudste woont op zichzelf, de jongste nog gezellig bij ons.

zaterdag 23 juli 2016

Blommen-swap

Sinds een paar maanden doe ik mee met een blommen-swap, georganiseerd door Jacqueline .
Tot nu toe is dit wat ik al heb mogen ontvangen en evenveel verstuurd. 47 zijn het er en krijg er nog een paar erbij, want vanmiddag weer een paar gegadigden voor mijn blommen aangemeld. Van iedere blom die ik maak, maak ik er ook 1 voor mezelf, dus zit ik inmiddels aan ruim 90. Ze liggen nog geknipt en geregen te wachten om gemaakt te worden.


Het doosje waar ik de bloemen in bewaar is inmiddels te klein, de deksel gaat echt niet meer dicht.

Nou ja, het is ook niet een geschikt doosje ervoor, er staat THÉ op, misschien verf ik wel eens over en maak er een leuke deksel van kleine hexagonnetjes er op!
Ben nou eenmaal een beetje verslaafd om hexagonnen te maken 

Liefs, Ineke

donderdag 21 juli 2016

21 juli

Ondanks dat ik je niet hebt gekend, maar wel contact had via Quiltforum en blog, je blijft in mijn gedachten.


Liefs, Ineke

woensdag 6 juli 2016

Kleintjes worden groot

Onze oudste is vandaag 27 jaar geworden. Hij woont niet meer hier bij ons, moet gewoon werken, dus wordt het gebakje eten uitgesteld tot zaterdag.

Vanmorgen kreeg ik ineens zin om weer eens wat in de tuin te werken, voor het huis een heg geknipt met de heggenschaar, niks elektrisch. Goed voor een heerlijke work-out!

Het ziet er weer strak uit


Nu ga ik maar weer verder met hexagonnen maken voor mijn ruil, heb er vandaag weer 2 bij gekregen! En vanavond maar eens op tijd naar bed.

Liefs, Ineke