Over mij

Mijn foto
Welkom op mijn blog waar ik wat laatste nieuwtjes plaats over handwerken. Soms plaats ik ook berichtjes over vakantie's, waar DH en ik erg van genieten. Wij hebben 2 jongens, de oudste woont op zichzelf, de jongste nog gezellig bij ons.

zaterdag 27 augustus 2016

De wil is er wel, maar

Voorbeeld
Kennen jullie dat ook? Plannen en goede voornemens om toch maar eens verder te gaan met blokken die verwaarloosd liggen te "verstoffen" in dozen en kasten en je er helemaal niets aan doet of naar omkijkt. Nu komt het ook wel een beetje door het warme weer, maar toch...niet eens een lapje van dat ene project in handen gehad. Of een beginnetje gemaakt van iets wat al snel af moet, omdat het een cadeau wordt voor een lieve 60-jarige. Maar goed, er is nog hoop, zolang ik het maar strategisch laat staan, waar je dus bijna overheen struikelt en als het weer eens gaat meewerken!!! Want echt, het was best een beetje te warm, dat zelfs de hexagonnetjes eronder leden.


Dus, wat doe ik dan...ga lekker snuffelen op www oftewel pinterest! En dat is toch leuk, ook zeer verslavend hoor!!! Ik kan hiermee wel een beetje doorslaan, maar wil dit toch even hier aan jullie laten zien. Als je dus een beetje handig bent, knutsel je het zelf in elkaar, of anders kijk je DH lief aan. Maar het is echt niet moeilijk, als je het materiaal maar hebt in huis.
           
Je kan ze dus ook voor de tuin maken, plantjes er in en ophangen.
Oh je freubelt iets in elkaar voor je klimplanten,
wat een ideeën en inspiratie!
                                                                                                                       

Afbeeldingsresultaat voor kleine smileys emoticonsEr begint wat te borrelen in mijn brein
                                                         Van de week met het post ging het niet helemaal goed , iemand had mij een envelop met blommen gestuurd, kreeg het leeg in huis.


Maar gelukkig, ze was zo lief om alsnog een paar mooie blommen te maken en vandaag kreeg ik deze 2 mooie beauty's binnen. Gelukkig allemaal goed afgelopen.Trouwens, ik heb weer een leuk voorbeeldje van hoe ik mijn blommentuintje kan gaan maken, zie hier, ook gevonden op internet!
Van internet     
                                                                                                      


Het houd mij wel bezig, zou ik verslaafd  zijn? Hier ben ik bij mijn pedicure,  dubbel genieten
Liefs, Ineke

P.S. Leuk vooruitzicht, ons groepje van de BEE gaan gezellig woensdag naar Overloon                                   

zondag 21 augustus 2016

Update blommen-swap en korte vakantie

Even een korte update van de blommen-swap. Heel leuk om te doen! Inmiddels 87 bloemen geruild en ook wat voor mezelf gemaakt.
Foto is niet zo scherp, maak alles met telefoon ;-)
Zo bewaar ik ze ;-)


Voorste kleine stapeltje is al klaar om verstuurd te worden, nog een paar meer en dan stuur ik weer een stapeltje naar de dames die nog moeten krijgen.


Tijdens onze korte vakantie had ik wat meegenomen om wat blommen te maken, totaal werden er 8 gemaakt, waarvan 5 voor mezelf waren. Zal nog even een paar foto's plaatsen van onze vakantie in Middelburg en omgeving.


 Museum in Middelburg bezocht, sommige gedeeltes was interessant
Strand Zoutelande

Zoutelande

Molen in woonplaats waar mijn broer ooit heeft gewoond
Vlissingen


Met zeilschip mee
Rustige stranden, vroeg in de morgen

Mooie luchten


Molens, veel molens, dit is er 1 van
 Liefs, Ineke


donderdag 11 augustus 2016

7 blokken af

Even mijn blokken van de Moda mandjes plaatsen, het gaat niet meer zo snel, maar ben blij dat ik er nu 7 af heb. Begonnen aan nummer 8, maar die ligt weer even stil, want ben nog bezig met het ruilen van hexagon-blommen.

Ik heb dit voorbeeldje gevonden op internet, weet niet eens waar,  misschien ga ik zoiets maken van mijn hexagon-blommen.
Voorbeeld van internet
En ik ben bezig met een quiltje en kussen voor een (binnenkort) jarige vriendin. Dat moet voor 1 oktober af zijn, gelukkig heb ik een heel makkelijk patroon, allemaal 4-kanten blokken.
Maar eerst een aantal dagen vrij, even niets.

Liefs, Ineke