Over mij

Mijn foto
Welkom op mijn blog waar ik wat laatste nieuwtjes plaats over handwerken. Soms plaats ik ook berichtjes over vakantie's, waar DH en ik erg van genieten. Wij hebben 2 jongens, de oudste woont op zichzelf, de jongste nog gezellig bij ons.

zondag 25 september 2016

Quilt af en computer perikelen

Vandaag voor het eerst een blog verhaal vanaf mijn Ipad. Ben er niet zo handig in, maar omdat mijn laptop een schoonheidsbeurtje krijgt😁

Leuk nieuwtje, mijn vriendin wordt van de week 60 jaar en als verrassing heb ik een "simpele" en snelle quilt gemaakt. Ik had wat stofjes gescoord op internet met prints met paarden er op en omdat zij altijd paarden heeft gehad en nu nog 1 heeft, leek het mij een lekkere warme quilt voor de komende herfst en winter voor haar te maken.
De top met machine gedaan en doorgequilt met de hand.

Ik hoop dat ze het mooi vind


Liefs, Ineke

zondag 11 september 2016

Handwerk-verleidingen


Eerste verleiding

Een mens zit maar raar in mekaar. Ik heb besloten om te stoppen met Swap Een Blom op Facebook, heb van de week zelfs de laatste blommen van de ruil ontvangen, verschijnt er plots weer en leuke foto van prachtige blommen, zodat ik de verleiding niet kon weerstaan. Dus, heb weer een paar blommen gekozen en toch nog een afspraak met in totaal 3 dames om nog éénmaal een ruiltje te doen. Deze zondagmiddag is weer de blommen-middag geworden ^_^






Tweede verleiding
Een bezoekje aan de winkel van Petra Prins in Zutphen! Paar spulletjes gekocht, ;-)

Ontmoeting met Judith , wist van haar dat ze deze donderdag in de winkel was.







Derde verleiding
Van Pinterest
Mezelf opgegeven voor de cursus Bride and Bloom, gegeven door Ineke Marijnissen, begin er in januari mee. Ondertussen kan ik bedenken met welke stofjes ik ga werken. Zo'n zin in!!!



Liefs, Ineke




zaterdag 3 september 2016

De eerste dag van onze BEE

Woensdag was het zover, de eerste dag dat wij
 *Betsy, Karola, Anita, en ik* gestart zijn met onze BEE. Maar niet rondom een tafel bij een van ons thuis, wel aan tafel in Overloon, waar we vriendelijk en gastvrij werden ontvangen door Marianne (dank je wel ;-D)
Hier deden we inspiratie op, kochten prachtige lapjes en hadden veel plezier!!!

Daarna nog heerlijk geluncht in Overloon

Deze week werden we getrakteerd op een prachtige lucht, vroeg in de morgen...
...en later thuiskomend van mijn werk, verrast met wat blommen van de ruil


Besloten om te stoppen, heb er al meer dan 100, moet er nog een paar versturen en een paar ontvangen. Het is mooi geweest, nu ga ik eerst even rustig bekijken hoe ik het verder ga afwerken.




Liefs, Ineke