Over mij

Mijn foto
Welkom op mijn blog waar ik wat laatste nieuwtjes plaats over handwerken. Soms plaats ik ook berichtjes over vakantie's, waar DH en ik erg van genieten. Wij hebben 2 jongens, de oudste woont op zichzelf, de jongste nog gezellig bij ons.

zondag 27 november 2016

Racen tegen de klok

Van de week en vandaag was het racen tegen de klok. Nou, waarom dan?
Begin bij vandaag!!!    Omdat ik maandag en dinsdag werk en aankomende woensdagmorgen onze gezellig bijeenkomst van De Kwartetters is, wilde ik weer eens wat voorbereidingen doen daarvoor. Wat is handig, natuurlijk een aantal plaatjes(bloemen) om te appliqueren van de Moda mandjes

Eerst wat lapjes zoeken.
Even later is het mandje klaar.
Maar, nu de applicaties...
Dat ga ik vanavond na het eten doen.

Terwijl ik er mee bezig was, kwam ik er ineens op om een collega die morgen 65 jaar wordt even wat extra te verwennen. Ik had al een beker met leuke tekst gehaald met wat lekkere bonbons er in, maar wat leuk zal het zijn om er een persoonlijke touch er aan te geven. Dit is het geworden

Niets leuker dan
een leuk klein tasje
dat aan beide kanten
gebruikt kan worden.Onderwijl was de Formula 1 race aan de gang met Max, maar spannend voor Rosberg, want hij kon de winnaar worden. En dat werd hij!!!

En dan naar voorgaande weken, zoals ik in mijn vorige blog al had vermeld dat wij vakantie hadden gehad op Lanzarote, bleef natuurlijk veel werk thuis liggen. Waaronder een opdracht van eigenaresse van dit Restaurant. Ze had mij gevraagd om servetten om zoomen en ook een paar extra tafelkleden. Ook had ze bedrukte stof van Debbie Mumm van kerstsokken, of ik daar iets van kan maken om op te hangen in het restaurant. Ok, daar ik nooit zo gauw nee zeg, was ik na de vakantie nog erg druk in een aantal uurtjes gauw wat in elkaar te flansen.
Zie je stapel van rode servetten? ;-)
4 kerst-sokken en de achterkant is rood!


Gistermiddag de laatste tafelkleden af gekregen en daar was ik blij mee, want 's avonds konden wij gelijk alles meenemen naar Lochem. We hadden vrienden mee gevraagd om daar eens te eten, nou, ze hebben genoten.

Carpaccio

Zalm
Biefstuk van eland
Pancakes met ijs en bosbessen
Een paar foto's van de  gerechten die mooi op de foto zijn gekomen ;-)

 Tekst op theezakje! Nou, dan wist ik het wel, jullie ook?                                  Liefs, Ineke      zondag 20 november 2016

Hexagon + vakantie

Voordat ik er aan wen om geen blogjes te schrijven, gauw maar een klein tekstje met wat foto's plaatsen.
Manlief en ik hebben genoten van een heerlijke 10-daagse vakantie op Lanzarote. Ja het eiland trekt toch weer en hij duikt graag daar, lekker warm.


Natuurlijk had ik wat spulletjes meegenomen om in verloren en stille uurtjes even wat te prutsen.


En wat foto's gemaakt in het zonnetje en op prachtige bloeiende struikjes.

En tot zover ben ik gekomen. Dit is dan ook een project wat ik tijdens vakanties in elkaar ga zetten. Een in groen met stippen en een met effen groen.

En dan nu wat foto's van het eiland tijdens onze vakantie.
 

 
natuurlijk lekker 

 


veerboot van en naar het dichtbij gelegen eiland La Graciosaeiland La Graciosa
wijnproeverijDit waren best wel veel foto's, maar kon niet goed kiezen ;-)           Voor iedereen wens ik een fijne (werk)week.        Liefs, Ineke