Over mij

Mijn foto
Welkom op mijn blog waar ik wat laatste nieuwtjes plaats over handwerken. Soms plaats ik ook berichtjes over vakantie's, waar DH en ik erg van genieten. Wij hebben 2 jongens, de oudste woont op zichzelf, de jongste nog gezellig bij ons.

zaterdag 25 maart 2017

Nogmaals over UFO's en vakantie is voorbij!

Oké, zoals ik vorige week had beloofd, hier dan korte beschrijving over al mijn UFO's ( of zal ik zeggen, WIP's?)
De eerste foto, de vlindertjes, patroon gekocht bij Jacqueline (Aljona) tijdens een van de handwerkbeurzen die jaarlijks in Zwolle wordt gehouden.

Foto 2 is een patroon van Lori Smith, ben er al een paar jaar gelden mee begonnen, maar het einde is in zicht, alleen nog door-quilten.De 3e foto, is een BOM van Margo, waar ik aan mee gedaan heb, moet er alleen 2 blokjes voor maken, dan is het af.
Tenminste, de top, daarna quilten natuurlijk.

De 4e foto, een leuk tafel-kleedje, leuk voor de kerstdagen, moet alleen nog gequilt worden, de zoveelste😜Dan deze bargello, een aantal blogjes geleden er ook al eens over gehad, omdat ik toen deze heb geregen met de latten-methode 😰, maar ja, er ligt hier naast me op de bank nog een quilt, dat nog niet af is met het quilten, de Floral Fancies, deze moet eerst af, omdat het in augustus als verjaardagscadeau wordt gegeven aan mijn zus.


Kijk, op de foto van een aantal maanden terug, waar ik er pas aan was begonnen met het quilten, nu ben ik met de laatste 5 blokken bezig en dan de randen nog.


Dan de Moda mandjes, jullie zeker wel bekend, want daar blog ik nog wel eens vaker over. Deze ligt momenteel weer even te wachten, totdat ik weer een beetje bij ben met mijn huiswerk van de Bride and Bloom

Deze blokjes van Bobbin, waar we maandelijks op Facebook het patroon kunnen downloaden😍, maar dat komt vast goed!


En natuurlijk heb ik dan mijn maandelijkse workshop applicatie van de blokken van Bride and Bloom, zo leuk om te doen.

Toch heb ik er nog een paar, waar ik momenteel heel weinig aan werk, allereerst de bloemenruil, waar ik aan mee heb gedaan, die liggen in een doosje, waar ze nog even blijven liggen, niet dat ik ze lelijk vind, integendeel, ik vind ze prachtig, maar eerst andere werkjes die dus prioriteit hebben om een echte AFFO te worden.Kijk, dit is nog maar een klein deel van de bloemen!


En dan deze werkjes, mijn vakantie-werkjes, hexagonnetjes naaien.
Deze foto is van vorig jaar, maar het had van de afgelopen dagen kunnen zijn, omdat ik er nauwelijks aan heb gewerkt. We waren  de afgelopen dagen weer op Lanzarote, lekker relaxen en DH aan het duiken.

Hier een kleine impressie van alles wat groeit, bloeit en rondloopt 😊(hondjes, katten(zie achtergrond van het plaatje )

En dan nog even iets, al jaren volg ik heel veel bloggers, maar als ik vakantie heb, kan ik bijna geen reactie achterlaten, want dan ben ik elke avond te lang er mee bezig door slechte internet aansluiting en vaak zitten we heerlijk ontspannen met een wijntje onze vakantiedagen door te nemen en genieten! Dus...als mijn bloglezers/lezeressen en Facebook-vrienden mijn reacties hebben gemist, dan ligt het daar aan.


                                        Korte mededeling:
                     IK WIL EEN POOSJE MINDER REAGEREN OP INTERNET
                                           
  als jullie mij vaker missen, ligt het daar aan. Wil wat meer gaan handwerken. 😴
Hartelijk dank voor jullie bezoek en reacties💗
                                                   Liefs, Ineke


zaterdag 18 maart 2017

UFO's of WIP's

Eenmalig een blog op zaterdag i.p.v. zondag
Dit zijn er nog maar een paar van mijn UFO's (of WIP= Werk In Progress)

Volgende keer zal ik er meer over vertellen.

Liefs, Ineke

zaterdag 11 maart 2017

Allemaal B's

Het draait niet alleen om de Bride and Bloom bij mij (of als je het afkort= B&B) 😊Deze week even het blokje van Els (Bobbin = B) van de maand april gemaakt. Het ziet er wel heel erg op z'n Paas-best uit 😉
De hele week al erg naar uitgekeken, workshop van Ineke op zaterdag in de winkel van Petra Prins in Zutphen, de tweede alweer. Hele week druk geweest met blaadjes, bloemetjes, uithalen, weer opnieuw met kleine steekjes vastzetten , tevreden? (zucht) verder gaan, elke minuut benutten, zere vingers enzovoort, enzovoort😰. Uiteindelijk het eerste blok van 50 x 50 cm niet af gekregen. Nog een paar bloemen en wat blaadjes, dus valt wel mee.


Van een paar "bruidjes"die vandaag op de workshop waren, foto's gemaakt en bij elkaar op een plaatje gezet.Het was super gezellig en naar huis gegaan met het 2e blok-patroon en natuurlijk wat stofjes en de nieuwste Quiltmania.

Liefs, Ineke

P.S. Voor iedereen die dit verhaal eerst dachten te zien, ik had het al geplaatst, maar er moest nog iets veranderd worden. Daarom weer terug gezet op concept.🌺🌼
En wil hierbij nog vermelden dat ik vaak zoveel leuke reacties krijg, heel hartelijk bedankt daarvoor🌸🌻

zondag 5 maart 2017

Applicatie

Wat  heb ik van de week  gedaan💙
Bijna iedere dag een klein stukje verder, ben lang bezig geweest met de handjes, zo miniscuul, zo ienieminie, maar het is gelukt, al heb ik nog wel weer een klein stukje uitgehaald want in een handje moest een stukje van de tak eronder door en bij het andere handje zag je een paar steekjes van een iets te donker garen erboven uit-piepen😱. Gelukkig wist ik dat een van de dames van ons groepje (Kwartetters-Bee) nog een klosje heel licht garen aurifil no.80 had, die heb ik van haar mogen overnemen.

Komende zaterdag weer naar Zutphen voor de volgende workshop.Gisteren is het volgende patroontje van de BOM van Els geprint, alvast wat lapjes uitgezocht en daar ga ik vanmiddag ook mee aan de slag.


De mandjes laat ik de komende weken even met rust.😅
Ook alle UFO's op de foto gezet, daar wijd ik me een andere keer aan in mijn blog.
Wel wil ik deze even delen, van de week ook al op Facebook gezet. In 2012 is Margo begonnen met de BOM, uiteindelijk bij mij in een doos terecht gekomen.  Moeten er nog een paar blokjes van gemaakt worden. En ik ga echt eerst alles afmaken, voordat ik weer met wat nieuws ga beginnen.


Liefs, Ineke

                                                     Fijne week