Over mij

Mijn foto
Welkom op mijn blog waar ik wat laatste nieuwtjes plaats over handwerken. Soms plaats ik ook berichtjes over vakantie's, waar DH en ik erg van genieten. Wij hebben 2 jongens, de oudste woont op zichzelf, de jongste nog gezellig bij ons.

zaterdag 18 maart 2017

UFO's of WIP's

Eenmalig een blog op zaterdag i.p.v. zondag
Dit zijn er nog maar een paar van mijn UFO's (of WIP= Werk In Progress)

Volgende keer zal ik er meer over vertellen.

Liefs, Ineke

zaterdag 11 maart 2017

Allemaal B's

Het draait niet alleen om de Bride and Bloom bij mij (of als je het afkort= B&B) 😊Deze week even het blokje van Els (Bobbin = B) van de maand april gemaakt. Het ziet er wel heel erg op z'n Paas-best uit 😉
De hele week al erg naar uitgekeken, workshop van Ineke op zaterdag in de winkel van Petra Prins in Zutphen, de tweede alweer. Hele week druk geweest met blaadjes, bloemetjes, uithalen, weer opnieuw met kleine steekjes vastzetten , tevreden? (zucht) verder gaan, elke minuut benutten, zere vingers enzovoort, enzovoort😰. Uiteindelijk het eerste blok van 50 x 50 cm niet af gekregen. Nog een paar bloemen en wat blaadjes, dus valt wel mee.


Van een paar "bruidjes"die vandaag op de workshop waren, foto's gemaakt en bij elkaar op een plaatje gezet.Het was super gezellig en naar huis gegaan met het 2e blok-patroon en natuurlijk wat stofjes en de nieuwste Quiltmania.

Liefs, Ineke

P.S. Voor iedereen die dit verhaal eerst dachten te zien, ik had het al geplaatst, maar er moest nog iets veranderd worden. Daarom weer terug gezet op concept.🌺🌼
En wil hierbij nog vermelden dat ik vaak zoveel leuke reacties krijg, heel hartelijk bedankt daarvoor🌸🌻

zondag 5 maart 2017

Applicatie

Wat  heb ik van de week  gedaan💙
Bijna iedere dag een klein stukje verder, ben lang bezig geweest met de handjes, zo miniscuul, zo ienieminie, maar het is gelukt, al heb ik nog wel weer een klein stukje uitgehaald want in een handje moest een stukje van de tak eronder door en bij het andere handje zag je een paar steekjes van een iets te donker garen erboven uit-piepen😱. Gelukkig wist ik dat een van de dames van ons groepje (Kwartetters-Bee) nog een klosje heel licht garen aurifil no.80 had, die heb ik van haar mogen overnemen.

Komende zaterdag weer naar Zutphen voor de volgende workshop.Gisteren is het volgende patroontje van de BOM van Els geprint, alvast wat lapjes uitgezocht en daar ga ik vanmiddag ook mee aan de slag.


De mandjes laat ik de komende weken even met rust.😅
Ook alle UFO's op de foto gezet, daar wijd ik me een andere keer aan in mijn blog.
Wel wil ik deze even delen, van de week ook al op Facebook gezet. In 2012 is Margo begonnen met de BOM, uiteindelijk bij mij in een doos terecht gekomen.  Moeten er nog een paar blokjes van gemaakt worden. En ik ga echt eerst alles afmaken, voordat ik weer met wat nieuws ga beginnen.


Liefs, Ineke

                                                     Fijne week